Els nostres graus

Els nostres cicles de formació professional de grau mitjà responen a un pla formatiu acuradament dissenyat per potenciar el talent propi i les habilitats dels aspirants a cuiners i maitres, mentre adquireixen tots els coneixements necessaris per desenvolupar-se com a professionals.

Cada cicle té una durada de 2.000 hores de formació(1.650 lectives en un centre educatiu i 350 pràctiques en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Què estudiaràs?

 
cursos-.png

foto-graus-ehvo.jpg
 

CFGM de Cuina i Gastronomia

- Preelaboració i conservació d’aliments

- Tècniques culinàries

- Processos bàsics de pastisseria i rebosteria

- Productes culinaris

- Postres en la restauració

 


grau-restauració.jpg
 

CFGM de Serveis en Restauració

- Operacions bàsiques en bar i cafeteria

- Operacions bàsiques en restaurant

- El vi i el seu servei

- Serveis en restaurant i esdeveniments especials

- Tècniques de comunicació en restauració

- Serveis en bar i cafeteria

- Segona llengua estrangera: Francès


Assignatures comunes dels 2 cicles

- Ofertes gastronòmiques

- Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments

- Formació i orientació laboral

- Empresa i iniciativa emprenedora

- Formació en centres de treball

- Anglès tècnic

- Síntesi

Sortides Laborals

- Cuiner/a; Cambrer/a de bar, cafeteria o restaurant;

- Bàrman; Sommelier; Cap de partida; Empleat/da d’economat, celler d’hotel, restaurant, hospital, empresa de servei d’àpats; Auxiliar de serveis en mitjans de transport, etc.