El restaurant

El Restaurant Pedagògic el Molí és un espai educatiu i una de les instal·lacions de l'EHVO, l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental.  Els nostres alumnes dels cicles formatius de cuina i gastronomia i serveis en restauració són formats durant dos anys per esdevenir cambrers i cuiners professionals, amb titulació homologada a nivell de la Comunitat Econòmica Europea.

El Molí és una gran aula que permet exercitar pràcticament els diferents procediments d’elaboració i servei sota l’ensenyança i supervisió del professorat. Els alumnes de cuina s'encarreguen de fer diàriament totes les elaboracions gastronòmiques pels menús de degustació, bufet i menjar de familia.

A la sala, els alumnes de Servei s'encarreguen de preparar el servei, de dispensar el millor servei als comensals i de fer davant dels clients algunes elaboracions. 

Per tant, en el Restaurant Pedagògic El Molí hi trobareu joves estudiants en formació que treballen dia rere dia per:

- Desenvolupar les seves competències en els diferents perfils professionals de la restauració

- Oferir un àpat i servei de qualitat als clients

- Obrir-se un futur professional en aquest sector

Us convidem a venir i gaudir d’un bon àpat i servei per part dels nostres alumnes. No obstant, cal tenir en compte que podria passar que per motius pedagògics haguem de decidir que algun dia s’hagin de cancel·lar les reserves, si es considera que no es podrà fer prou bé el servei als clients,  sempre avisant al més aviat possible, ja que els nostres alumnes estan en procés d'aprenentatge. 

IMG-20180116-WA0008.jpg

 ELS NOSTRES MENÚS

Durant el present curs 2018-19, el nostre Restaurant Pedagògic de pràctiques ofereix diferents menús de dimecres a divendres per a tots els públics.

Us animem a venir algun dia i comprovar l'esforç del nostre alumnat i professorat dels cicles de Cuina i Restauració. L'horari d'obertura als clients es de 13:30 a 15 hores de dimecres a divendres. Cal reservar.

Podeu veure els nostres menús setmanals en aquesta secció.

EL PROPER DIMECRES 31 DE MAIG EL NOSTRE RESTAURANT PEDAGÒGIC OFEREIX EL DARRER MENÚ D’AQUEST CURS.

P1000187.JPG
 

Menú bufet

ELS DIMECRES // PREU 14 €

T'oferim plats de cuina catalana i de mercat, amb productes ecològics i de temporada. Un equil.libri entre tradició i modernitat.

Primer plat bufet lliure

Segon plat a triar de l'oferta diària

Postres bufet lliure

 

 

Menú degustació

ELS DIJOUS I DIVENDRES // PREU 16 €

És un menú exquisit de degustació de 8 o 5 plats ( si es vol reduït).

Una proposta culinària d’autor on es serveixen plats de tot tipus de cuina.

 

Plats del nostre restaurant