Benvinguts

Et donem la benvinguda a l'Escola d'hoteleria del Vallès Oriental. Ara, per primera vegada a la nostra comarca, pots estudiar 2 dels cicles de formació professional de grau mitjà amb més perspectives de treball dins del ram d’Hoteleria i Turisme. Forma't en una professió de futur prop de casa, a Montornès del Vallès.

L'Escola d'hoteleria del Vallès Oriental va néixer el 2015 fruit d'un conveni institucional entre el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Montornès. Des d'aleshores està formant nous professionals i creixent a poc a poc, amb la perspectiva d'anar oferint nous cicles de grau mig i superior a mesura que les instal·lacions ho permetin.

L'Escola d'hoteleria està assignada a la secció de cicles formatius  de l'Institut públic d'ensenyament secundari Marta Mata de Montornès. Totes les titulacions que atorga a l'alumnat que supera els cicles formatius són de caràcter oficial europeu.

T'animem a formar-te amb nosaltres!

 
Slide-on-som.jpg

On som

Les nostres instal·lacions estan distribuïdes entre l'Institut Marta Mata i la Masia El Molí.

> Institut Marta Mata: C/ Camí de la Justada, 5, 08170 Montornès del Vallès  

> Masia El Molí: Avinguda Icària, 7, 08170 Montornès del Vallès

 
Slide-instalacions.jpg

Instal.lacions

El conveni dut a terme entre el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament de Montornès ha permès disposar d'unes instal·lacions de màxima qualitat i actuals situades a la Masia El Molí. Aquí hi trobem l'Aula de Cuina i el Restaurant Pedagògic, un dels instruments que permet fer pràctiques en situacions reals. L’alumnat de Cuina i Gastronomia crea i prepara un menú que ofereix a una clientela atesa a sala pels estudiants de Serveis en Restauració.

A les aules de l'Institut Marta Mata també es duen a terme algunes de les classes teòriques. Tot plegat, conduït i supervisat per l’equip de docents que encapçalen el projecte. 

 
plate.jpg
ehvo-2.JPG
vista general.jpg.jpg
ehvo-foto.jpg
IMG_20180206_152257.jpg
EHVO.JPG