Visita Cafè Magnífico

IMG_20190129_115415.jpg

Els alumnes de segon de serveis en restauració vam visitar el passat 29 de gener les instal·lacions de Cafès el Magnífico a Barcelona.

Aquesta empresa familiar celebra enguany el seu centenari. Són característiques les seves barreges inèdites de cafè

Varem visitar en primer lloc la botiga del carrer Argenteria . Allà vam conéixer en Salvador Sans, l’ànima de l’empresa, que estava torrant cafè.  La seva filla Clàudia, va ser qui ens va rebre, guiar i acompanyar durant la visita.

Després de caminar fins a un local proper, varem rebre una classe magistral que ens va donar a conèixer, des de l’origen del cafè i el de Cafès El Magnífico, passant per varietats i tipus de tractaments fins al procés que segueixen per a seleccionar el producte que acabaran torrant i posant a la venda en els seus establiments.

Com a punt final de la xerrada, varem tastar diferents tipus de cafè amb l’objectiu de determinar-ne la qualitat i els matisos aromàtics i gustatius.  

Com a escola d’hoteleria, creiem que és primordial per a la professionalització dels nostres alumnes de sala, que coneguin àmpliament els productes que ofereixen i serveixen. El cafè no n’és cap excepció, ja que en la major part dels casos serà la cirera del pastís d’un gran àpat.

Des de l’equip docent de l’EHVO voldríem aprofitar per agrair, tant a la Família Sans com a tot el seu personal, la càlida acollida i el tracte amable que varem rebre en tot moment.