De visita a Collverd

collverd cuina 2.jpg

Fa pocs dies, els alumnes de segon curs de Cuina, van visitar les instal·lacions Collverd de l’Empordà. L’empresa, que deu el seu nom a l’animal d’on provenen els seus productes, l’ànec, és alhora la “més antiga i la més moderna del sector de les palmípedes grasses al nostre país. La primera en ser creada a Catalunya i a tot l’Estat Espanyol. Capdavantera en l’activitat, porta 30 anys produint, elaborant i comercialitzant productes derivats de l’ànec”.

Un cop a les instal·lacions ens van mostrar i informar del seu procés de criança, destacat per ser un procés respectuós amb el creixement i desenvolupament de l’animal, així com la seva correcta i saludable alimentació. “Collverd garanteix que el seu producte arriba directament del criador al consumidor. Des de les seves granges, passant per l'escorxador propi i les instal·lacions on elaboren els productes, al consumidor”.

Un cop finalitzada la visita, alumnes i professors van poder gaudir d’un tastet dels principals productes que elaboren i comercialitzen, el foie i el magret.

Des de l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental agraïm l’atenció rebuda durant tota la visita.