Premi al projecte amb millor viabilitat empresarial

IMG-20190621-WA0001.jpg

En el marc del concurs Premis a Nous Professionals, organitzat per la CECOT i l’Ajuntament de Terrassa, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona i importants empreses del país, els alumnes de l’EHVO Yordanos Padrosa i Pol Güell han guanyat el premi al projecte amb millor viabilitat empresarial.

Aquest projecte neix a partir del treball de síntesi que els alumnes de 2n han de realitzar com a final de cicle formatiu de grau mitjà. En rebre la convocatòria del premi, la seva professora Merche Camaron va intuir ràpidament que hi havia moltes possibilitats d’èxit.

El treball presentat i premiat té per nom La Madella que plasma el projecte de creació d’un restaurant innovador on el client podrà degustar les seves especialitats , alhora que es veurà immers en l’elaboració del seu propi plat i podrà viure de primera mà tot el procés , coneixent els professionals que hi intervenen.

Felicitem a la Yordanos i el Pol per la bona feina feta i a la seva tutora de treball, la Merche Camaron, que els ha orientat i animat en l’execució del treball.

Potser algun dia el projecte deixarà de ser virtual i podrem anar a degustar i gaudir de la carta de La Madella.

Moltes felicitats nois i sort a la vostra vida professional!