Festa de les Orles

P1000578.jpg

Ja ha arribat final de curs i amb ell la Festa de les Orles.

El passat  27 de juny  l’Escola d’Hoteleria del Vallès Oriental es va vestir de gala per acollir la festa de graduació de l’alumnat de segon de Serveis i Restauració i de Cuina i Gastronomia.

A les cinc de la tarda va començar l’acte amb els parlaments de la directora de l’escola, Mercè Costa i  de l’alcalde de Montornès, José Montero. Seguidament  van  fer l’entrega de les orles la cap d’estudis de cicles, Núria Lecina i els tutors, Juan Figueras i Josep Fernández. Els/les alumnes, molt elegants,  van recollir les orles. Per acabar dos alumnes, en representació de tots, van fer un parlament explicant la seva trajectòria per l’escola.

Els/les alumnes  de primer de cuina també van tenir un paper destacat  ja que van ser els encarregats de preparar l’aperitiu per els assistents. Del servei de  begudes i menjar se’n va encarregar els/les alumnes de primer de sala.

Els familiars i amics assistents a l’acte  vam gaudir d’una estona agradable de celebració mentre els/les  alumnes de segon s’acomiadaven de companys i companyes i de professors i professores.

Moltes felicitats per a tots! El futur està servit!