Sopar del Sentits de Teià

Juan Manuel Heras.jpg

El passat 30 d’abril l’alumnat de sala 1 de l’EHVO va participar de manera voluntària en el servei del Sopar dels Sentits que es feia a Teià.

Aquest esdeveniment va ser el tret de sortida de la fira “El  Maridatge dels Sentits a Teià”, organitzada per El Consorci de Promoció Ecoturística del Territori DO Alella, en la que sempre hi ha una presencia important de la flor, el perfum i la gastronomia.

El sopar es va servir en els jardins de l’Espai d’Art Ca l’Antiga, una antiga masia envoltada de vinya i camp que va fer activar plenament totes les facultats sensorials dels participants.

Va ser una vetllada molt enriquidora per els estudiants de sala, ja que van tenir l’oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements sobre la preparació i desenvolupament d’un banquet, en un entorn diferent al de l’escola.

Els plats que van cuinar els dos xefs participants contenien flors i productes de la terra i van ser maridats amb vins de la DO Alella.

Podem dir, doncs, que va ser un servei en el que els sentits es van deixar portar per un entorn immillorable.