Menú degustació de cuina basca

IMG-20190501-WA0012.jpg

Els dies 25 i 26 d’abril els alumnes, professors i clients de l’escola van poder provar un tastet de la gastronomia basca de la mà d’ Ivan Fernández,  exalumne de la primera promoció, que actualment està estudiant a la Escuela Superior de Hostelería de Bilbao.

Durant aquest dos dies vam ser transportats a l’ambient basc, culinàriament parlant. Vam poder elaborar, servir i degustar  plats com el “Xupito de porrusalda”, el “Txangurro” , el “Lluç a la Koxkera” o el “Caneló de cua de bou, salsa bizcaina i Idiázabal fumat” tots ells suculents  i inspirats en la més arrelada tradició del País Basc.

L’Ivan no només  va actuar d’ambaixador de la cuina basca, sinó que també va ser una font d’inspiració pel nostre alumnat  amb qui va parlar de la seva experiència com a estudiant, però també com a professional del món de l’hostaleria que  actualment està treballant en un restaurant de Bilbao amb estrella Michelin.

 Ivan,  estem contents del teu recorregut  personal i professional.

Moltes gràcies per compartir amb nosaltres les teves vivències!