EHVOART Exposició Juan Manuel Heras

Juan Manuel Heras.jpg

Fins a final de curs podrem gaudir de  la producció artística d’en JUAN MANUEL HERAS a la sala del restaurant pedagògic de l’Escola d’Hoteleria.

 

L’ obra del Juan Manuel neix d’una manera fortuïta tal i com ell ens explica. Un canvi de residència obre una porta artística a la seva vida alhora que provoca un nou rumb en les seves aficions. Recupera unes aptituds quasi oblidades de la seva infància i es llença de ple en aquest mon de creació.

El seu treball artístic s’inicia a l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès, on coneix  la Marutxi Beamunt , il·lustradora, pintora i escriptora catalana que treballa de professora d'arts plàstiques. Ella , segons ens explica el Juan Manuel “ me inició en este mundo, me orientó y me dió muchos y muy buenos  consejos”.

Des d’aleshores, corria l’any 2003, no ha deixat de crear i produir, fent exposicions conjuntes amb d’altres companys per sales del Vallès.

La seva obra va del realisme a l’art més abstracte, experimentant amb diferents textures i mirades de la realitat.

Firma els quadres amb el pseudònim Wuarma . No és un nom casual, té una història familiar i d’amistat darrera, que ell no ha volgut perdre i que li agrada recordar.

 

Si esteu interessats en conèixer més la seva obra o en alguna de les que formen part de l’exposició no dubteu en demanar el seu contacte a l’EHVO ( ehvo.info@gmail.com o al mateix restaurant)