EHVO art continua

P1000533.JPG

Emmarcada en el nostre projecte ,hem posat en marxa la segona exposició amb un artista local , membre del col·lectiu Venus que ha participat, entre d’altres, en el projecte de pintura de la Plaça Joan Miró del nostre municipi. 

En Jaime Soria Jurado es defineix com una persona que es dona als altres , que vol aportar el seu art per omplir ànimes , oferint mitjans per contribuir a la pau i felicitat personal.

Des de ben jovenet la seva activitat està vinculada a l’art. Prové del mon del grafiti , que va abandonant més tard per una tendència en submergir-se en la meditació personal que li proporcionen els mandales. Pren com a font d’inspiració els models del monjos tibetans que ell adaptarà amb formes orgàniques i més occidentals. La seva obra va del blanc i negre, auster i elegant, en un inici , fins l’esclat del color que segons l’artista sorgeix espontàniament en els moment feliços que està vivint.

Aquesta inclinació cap a la introversió i el sentiment propi reforça  el camí cap a la solidaritat . Actualment forma part de l’Associació PHEIPAS, dedicada a donar suport a malalts i familiars d’afeccions minoritàries de càncers poc freqüents ( www.pheipas.org ). Actualment el seu projecte és col·laborar amb la donació d’un llibre de mandales als hospitals Clínic i Valle Hebron de Barcelona.

Quan algú desitja que l’artista li faci una obra és imprescindible una trobada amb en Jaime per poder compartir els sentiments que inspiraran i que es reflectiran en el resultat. L’import del quadre serà sempre una donació per l’Associació.

Moltes gràcies Jaime !

Jaime Soria Jurado tf 699157467

Instagram , @jsjuradoart