Sortides pedagògiques

mcdonalds.jpg

Els nostres alumnes de primer de Serveis en Restauració i de Cuina visiten les instal·lacions dels restaurants McDonalds i Oh Tapa! de Parets del Vallès. 

Els dies 28 de febrer i 11 de març, els alumnes de primer de Cuina i els  de primer de Serveis en Restauració, respectivament, van dur a terme una sortida pedagògica per conèixer el funcionament de dos establiments ben diferenciats per la seva tipologia: primer van visitar el Mcdonalds, de la ma de  la seva gerent, na Eva Ferrer,  i seguidament el restaurant Oh Tapa!, on els van atendre el seu cap de Sala, en Juan Garcia, i els seus xefs. Ambdós establiments els van obrir les portes de totes les dependències de cuina i sala, fent una interessant explicació i resolent dubtes sobre les particularitats operatives i comercials, així com el seu sistema de Seguretat i Higiene.

Les visites van resultar molt interessants perquè els alumnes van poder conèixer com porten a la pràctica les empreses de restauració les diferents normatives i models de negoci que han estat estudiant aquests dies.