Estrelles Michelin de retorn a l'escola

IMG-20181218-WA0006.jpg

El proppassat dilluns 17 de desembre el cuiner  Xavier Mesa i el Sommelier José Quintanilla van fer una visita a la nostra escola, explicant als alumnes dels cicles formatius de 1r de Cuina i de Serveis  en Restauració, les seves experiències i reptes més importants de les seves professions.

Xavier Mesa  ha treballat com a cuiner als 3 estrelles Michelin Lasarte de Martín Berasategui i ÀBaC de Jordi Cruz, i actualment treballa a l’OneOcean  Club Port Vell. Va relatar als alumnes la seva etapa com a estudiant de CFGM de Cuina i la seva trajectòria professional des de la seva estada al Lasarte-Oria de Berasategui com a becari fins a portar un equip de cuiners al restaurant del club més luxós de Barcelona.

José Quintanilla, va explicar com es va convertir en un dels sommeliers en  cap de 3 estrelles Michelin més joves del país. Amb només 23 anys porta la bodega del Lasarte Barcelona, amb més d’un miler de referències que  sap maridar a la perfecció amb els exquisits plats del cuiner de més estrelles Michelin d’Espanya.

Ambdós son exalumnes de la nostra professora de Serveis en Restauració, Merche Camarón i  van saber transmetre als nostres estudiants el seu entusiasme per la seva professió i la importància d’adquirir una bona formació com a base d’una carrera de futur brillant..