Col.laboració amb la Fira

IMG_20181028_163313.jpg

Una nova col.laboració de l’Escola d’hoteleria ha permés el passat cap de setmana , 27, 28 i 29 d’octubre, d’estar present a la Fira anual de productes exclusius Jacorba.

Aquesta empresa, una de les més importants en el ram de la distribució en el sector de l’alimentació, anualment organitza una fira per a clients i visitants del comerç i la restauració .

Enguany s’ha firmat un conveni de col.laboració entre l’empresa i l’EHVO . Alguns dels nostres alumnes i professorat han pogut participar aportant els seus aprenentatges i professionalitat.

Els nois i noies han pogut integrar-se per unes quantes hores en aquest mon tan ric de la gastronomia. Han pogut conèixer producte de primera mà i rebre informació valiosa dels professionals especialistes dels diferents productes, molt variats i exclusius.

Pels nostres alumnes ha estat un enriquiment personal i una experiència a destacar . Des de l’organització ens han felicitat per la nostra tasca i des d’aquí volem agrair a l’empresa que hagi pensat en la nostra escola per aquest esdeveniment. Esperem poder contribuir amb la nostra aportació en properes edicions.