Darrera sortida del curs

IMG_20180409_123656.jpg

Aquesta setmana, el dilluns 9 d'abril,  els alumnes de l'EHVO van realitzar l'última sortida pedagògica.

Els cursos de cuina van anar a visitar als nostres proveïdors Costa Angelet de Vilanova del Vallès i Fumats Carpier a Santiga. Al primer  van poder veure en directe com es fa  l'especejament  i preparació  de la carn que posteriorment ens arriba a l'escola per ser cuinada. Al segon lloc van aprendre i conéixer el procedimanet d'elaborar fumats com el salmó, el bacallà, ... I ho van poder tastar!

En canvi, els alumnes de restauració van poder visitar les instal.lacions de Cerveses Damm i la cocteleria Dry Martini. Tant en un lloc com a l'altre van poder aprendre més sobre els processos d'elaboració i de les tendències del mercat que ha fet que alguns productes s'hagin hagut d'adaptar a les noves demandes dels consumidors. També van fer alguns tastets.

Agraïm sincerament la col.laboració de totes aquestes empreses que posen tot l'interès per incrementar el coneixement dels nostres alumnes.