Sopar d'Estrella, tot un èxit!

Dilluns a la vesprada els clients van anar arribant i , acompanyats  pels nostres alumnes,  van anar prenent lloc. Després d'una breu presentació va començar el sopar amb maridatge i tot un seguit de plats i vins van anar apareixent a la sala. Aperitius, entrants, plats principals i postres van desfilar per les taules dels clients que van quedar molt satisfets tan pel menjar en sí com per  les explicacions dels nostres cambrers. Mentrestant a cuina ja feia hores que preparaven les menges sota la supervisió del professorat i l'especial mestratge del xef Miquel Aldana (propietari del restaurant Tresmacarrons i guardonat amb una estrella Michelin)

A sala també vam poder comptar amb la col.laboració del sumiller Ferran Casellas del celler Marco Abella.

Els nostres alumnes van quedar encantats d'una experiència com aquesta on poder compartir coneixement amb professionals destacats del sector. L'escola ja està pensant en el sopar Estrella del curs vinent.

Volem agrair especialment la col.laboració del Miquel i del Ferran per ser receptius a la nostra sol.licitud i voler compartir amb nosaltres una activitat tan engrescadora i educativa.

Ep! i vam sortir a la televisió comarcal  http://www.vallesvisio.cat/sopar-amb-estrella-michelin-a-montornes/