Sopar estrella amb el xef Miquel Aldana!

P1130803.jpg

El proper dilluns 5 de març tindrem el goig de poder comptar al nostre restaurant pedagògic amb el xef  Miquel Aldana, galadornat amb una estrella Michelin i propietari del restaurant TresMacarrons del Masnou. Conjuntament amb els nostres alumnes de cuina  oferiran un menú degustació.

Miquel Aldana, alumne de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar i actual xef i propietari del restaurant Tresmacarrons (El Masnou, Barcelona) va obtenir la seva primera Estrella Michelin al novembre del  2015.

El Xef ens presenta una cuina totalment lliure i independent, amb base clàssica de la cuina catalana actualitzada en quant a tècniques, junt amb ingredients de qualitat i naturals, que van renovant la seva carta segons les temporades.

La seva carta, doncs, en constant canvi, es caracteritza per l’ús de productes gastronòmics del Maresme sorgits dels horts més propers i combinats amb els sabors i textures pròpies del mar i la muntanya.

Places limitades (max 20 persones) . Es reservarà per ordre estricte de trucada. 

(Més informació)